BlogInformace k plzeňskému turnaji České roundnet tour

24. 6. 20200

Zveme vás na druhý turnaj České roundnet tour, který se uskuteční 25. července v Plzni.

Česká roundnet tour nabízí celkem 4 akce – 3 turnaje v Plzni, Stěžerách a v Neratovicích a k tomu vyvrcholení sezóny v Praze na Mistrovství České republiky. Členové asociace mohou v kategorii pokročilých hráčů sbírat body do českého žebříčku ze všech těchto turnajů. Zároveň mají řádní členové 10% slevu na startovném (v případě, že jsou oba z týmu řádní členové, sleva je clekem 20% z původní ceny). Do České roundnet asociace se můžete přihlašovat zde: asociace.roundnet.cz

Místo konání:
– Sokol Plzeň Letná, hřiště s umělou trávou.
– Afterparty proběhne v restauraci Tunel přímo na hřišti.

Registrace:
– Přihlašovací formulář najdete ZDE.
– Startovné: early bird za 400 Kč/tým do 12.7.2020, dále za 500 Kč/tým.
– Konec registrací je 23.7.2020.
– SLEVA PRO ŘÁDNÉ ČLENY ČRA: Pokud jste řádným členem ČRA, máte právo na slevu – pokud je jeden hráč z týmu řádným členem, sleva je celkem 10% z původní ceny, pokud jsou oba z týmu řádnými členy, pak sleva z původní ceny činí 20%

Průběh turnaje:
– Řídíme se oficiálními pravidly USA Spikeball, které najdete tady: https://tournaments.spikeball.com/pages/official-rules-1
– Turnaj bude rozdělen do dvou kategorií:
1) Kategorie rekreačních hráčů – Ještě si osvojujete základy? Chcete si zahrát a nijak extra to nehrotit? Pak je tahle kategorie přesně pro vás. Uvolněná atmosféra a pohodová hra.
2) Kategorie pokročilých hráčů – Tahle kategorie je pro všechny, kteří chtějí porovnat své síly s konkurencí a zároveň na turnaji nechat to nejlepší, co dokážou. Hráči v této kategorii (ti, kteří jsou současně členy České roundnet asociace) mohou sbírat body do českého žebříčku.

Harmonogram:
9:00-9:45 – check-in, rozehrání
10:00 – zahájení turnaje
18:00 – ukončení turnaje, přesun na afterparty

Pokud máte jakékoliv otázky, neváhejte se nás zeptat, rádi na všechno odpovíme.

Česká Roundnet Asociace & Spikeball Plzeň
info@roundnet.cz