HomeO asociaci

DOKUMENTY

Pro úspěšný zápis do České roundnet asociace si musí přihlášku každý hráč vytisknout, vyplnit a odeslat formulářem na webu.

ČLENSTVÍ

Výhody, práva a povinnosti členů

Členstvím v České roundnet asociaci se stáváte právoplatným členem, který může do působení asociace aktivně zasahovat a hájit zájmy sebe a dalších hráčů na území ČR. Aktuálně máme celkem 3 typy členství – řádné, přidružené a čestné. Práva a povinnosti jsou podrobně popsány v článku IV. stanov ČRA.

Pro to, abyste mohli sbírat body do českého žebříčku, musíte být členy asociace. Jestli si vyberete přidružené členství (které je zdarma) nebo řádné členství (zpoplatněné 400Kč/rok) je zcela na vás.

Shrnutí základní práv a povinností členů je zde (podrobněji viz Stanovy):

• Členská práva, která přísluší všem členům:
    • účastnit se sportovní, kulturní a společenské činnosti asociace,
    • být informován o činnosti asociace,
    • sbírat body do českého žebříčku,
    • účastnit se akcí, školení a seminářů, podle podmínek stanovených pro jednotlivé akce, za předpokladu, že účast není v konkrétním případě vázána jen na určitý druh členství,
    • uplatňovat své názory a předkládat podněty k činnosti asociace,
    • účastnit se jednání orgánů asociace, jedná-li se o činnost či chování daného člena,
    • změnit druh svého členství, pokud jsou pro změnu splněny podmínky dle těchto stanov,
    • ukončit kdykoli své členství.
  •  Členská práva, která navíc přísluší jen řádným členům:
    • podílet se na řízení asociace,
    • účastnit se jednání valné hromady a hlasovat o jejích rozhodnutích, a to podle principu ustavení valné hromady buď osobně nebo prostřednictvím zástupce svého oddílu; v případě fyzické osoby přísluší právo osobní účasti a hlasování na valné hromadě až po dovršení 18 let,
    • volit a být volen do všech volených orgánů asociace za podmínek těchto stanov; v případě fyzické osoby přísluší toto právo až po dovršení 18ti let,
    • využít slevu na startovné na turnajích pořádaných asociací (10% na jakýkoliv turnaj pořádaný ČRA).

ROUNDNET ASOCIACEMY LIDÉ

Výkonna rada České roundnet asociace

PředsedaJakub Myšák

člen výkonné radyGabriela Myšáková

člen výkonné radyJiří Karafiát

člen výkonné radyDominik Hataš

NĚCO MÁLOZ HISTORIE

České roundnet asociace

V roce 2014 jsme roundnet (Spikeball) v České republice začali hrát. Od té doby jsme uspořádali desítky turnajů, soustředění a v roce 2019 jsme společně s Jirkou založili Českou roundnet asociaci, koncem téhož roku se součástí výkonné rady stali také Adéla a Dominik. Jsme zároveň oficiálně podporovanou organizací SRA (Spikeball Roundnet Association recognized) – aktuálně jednou z několika na území Evropy.

Podporujeme nejlepší týmy v České republice a jsme hrdí, že vychováváme skvělé hráče na světové úrovni. Česká roundnet asociace sdružuje všechny, které tento sport baví, ať už na profesionální či amatérské úrovni. Turnaje a jiné akce, které pořádáme, děláme s radostí a snažíme se, abyste se dobře bavili a hlavně aby vám bylo okolo roundnetu dobře. Sdílíme s vámi všechno, co se kolem nás děje. Díky, že jste s námi a pomáháte nám atmosféru kolem roundnetu tvořit.

Processed with VSCO with a5 preset