BlogJaká byla první zastávka České roundnet tour

23. 6. 20200

Během tohoto víkendu se konal historicky první turnaj České roundnet tour v Kojeticích – co by kamenem dohodil z Neratovic. Celý Neragang se postaral o perfektní organizaci a i když počasí nepřálo a nakonec téměř celý den pršelo, užili jsme si fantastický den na nádherném a krásně opečovaném hřišti.

V kategorii pokročilých hráčů se po těžkém pool play do semifinále dostaly 4 týmy: Ace Cream s Dominikem Hatašem a Ondrou Čejkou, SHK Roll-up Kings s Vanyou Melnykovychem a Kubou Víškem, Pořádná americká s Davidem Najmonem a Gabrielou Mlčochovou a MatěJi s Jirkou Karafiátem a Matějemm Šímou. Ve finále se nakonec utkali Ace Cream proti SHK Roll-up Kings, bohužel se ale v průběhu finále Vanya zranil a tak kontumačně vyhráli kluci Ace Cream. V boji o 3. místo a vypjatém zápase nakonec zvítězila Pořádná americká.

Kategorie pokročilých hráčů

I v kategorii rekreačních hráčů bylo spoustu soutěžení, trofej si nakonec odvezl pardubicko-rýmařovský tým Meow s Danielou Bielikovou a Romanem Snášelem, 2. místo vybojovali Vendy Bartáková s Honzou Radovským ve svém tradičním týmu Bob a Bobek a 3. místo patřilo Cherubínovi s Víťou Říhou a jejich týmu One Spike Man.

Kategorie rekreačních hráčů

Ještě jednou děkujeme moc všem, kdo jste dorazili na turnaj a těšíme se na vás zase na další akci – tentokrát na tour stopu v Plzni: bit.ly/CRTPlzeň20 a že je na co se těšit!

 

Gabča za ČRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CHCETE SE PŘIDAT DO ASOCIACE?

ČESKÁ ROUNDNET ASOCIACE

Pečujeme o českou Spikeball™ Roundnet komunitu