BlogWinter Spikeball Classic 2020

20. 1. 20200

Je za námi další ročník zimního turnaje s mezinárodní účastí. Nejlepší týmy z celé Evropy se sešli v hostivařské hale a utkali se v několika více než zajímavých zápasech. Jaké byly naše největší úspěchy?

V kategorii Open jsme měli hned několik želízek. Nejlépe umístěným týmem se stali kluci Dominik Hataš a Ondra Čejka, kteří v semifinále nakonec nezdolali americký tým Prestona Biese s Ryderem Rivem (Preston je aktuálně 3. nejlepší světový hráč), kteří nakonec celý turnaj vyhráli. Naši kluci pak zabojovali však proti německým Block’n’roll a nakonec brali 3. místo, což v tak velké konkurenci považujeme za neskutečný úspěch (ještě s tím, že to byl jejich první společný turnaj). Top16 uhráli kluci Streetgang, kteří bohužel v posledním zápase nezdolali Block’n’roll, Ondra Kasan s polským bratem Jankem Stachiewiczem nakonec nezdolali německý tým I’d hit that, nicméně i tak zahráli neskutečný výkon. Za zmínku stojí také naše mladé naděje (Vítek, Daník, Patrik, Pavel, Vanya a Vítek), kteří zahráli taky fantasticky.

Stupně vítězů kategorie Open

Holčičí divizi ovládla Gabča Mlčochová s britkou Ruth Troughton, které v těsném finále nakonec porazily němky Merle a Johannu, nejlepší německé hráčky.

Stupně vítězů kategorie Ženy

Na turnaji jsme poprvé přivítali kluky ze Sport Bro TV, kteří odvysílali na svém youtube kanále neskutečný livestream s živým komentářem a zpomalenými záběry. Celý záznam můžete vidět tady: bit.ly/WSC20livestream a věřte, že to opravdu stojí za to.

Celý turnaj měl fantastickou atmosféru, kterou zakončil nedělní vedený trénink s Prestonem, během kterého nám řekl spoustu tipů a triků a k tomu být lepšími hráči, jednotlivě nás opravoval a vůbec to byl skvělý trénink.

Díky všem, co jste dorazili, byla to jízda!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CHCETE SE PŘIDAT DO ASOCIACE?

ČESKÁ ROUNDNET ASOCIACE

Pečujeme o českou Spikeball™ Roundnet komunitu